Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart

Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart

5/5
Specificaties Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Kunststof, Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart

De Sophie de giraf rammelaar met meerdere texturen op een rode hangkaart is een fantastisch speelgoed voor baby's om te ontdekken. Met zijn levendige kleuren trekt deze rammelaar direct de aandacht van je kleintje. Maar er is meer! Deze rammelaar heeft ook verschillende gedeeltes met verschillende texturen waar je baby op kan bijten en aan kan voelen. Dit stimuleert niet alleen de tastzin, maar biedt ook verlichting bij doorkomende tandjes. Naast de verschillende texturen heeft deze rammelaar ook 4 vormpjes die je baby heen en weer kan schuiven. Dit helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Maar dat is nog niet alles, deze rammelaar bevat ook gekleurde balletjes die je baby kan schudden en luisteren naar het geluid dat ze maken. Dit bevordert de auditieve ontwikkeling van je kleintje. De Sophie de giraf rammelaar met meerdere texturen op een rode hangkaart is niet alleen een leuk speeltje, maar ook een educatief hulpmiddel voor je baby's ontwikkeling. Laat je kleintje op een speelse manier de wereld ontdekken met deze veelzijdige rammelaar.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart

De Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart weegt slechts 0.07 kg.

De Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf rammelaar multi textuur op rode hangkaart: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden