Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes

Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes

5/5
Specificaties Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes

Merk

FEMUR

Aanbevolen maximale leeftijd

Gewicht

0.17 kg

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes

Voor de eerste paar maanden van het leven van jouw baby is een ledikantje, babybox of wiegje de perfecte plek om te rusten. Hoewel ze het grootste deel van de tijd slapen, wil je als ouder natuurlijk niet dat jouw kleintje naar een saai plafond staart zodra ze wakker worden. Daarom biedt Femur een breed scala aan schattige babymobielen die het zicht van jouw baby verrijken. Deze babymobiel met handgemaakte blije wolkjes is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook een geweldig speelgoed om mee te spelen en naar te grijpen. Jouw baby zal betoverd worden door de vrolijke kleuren en bewegingen van de mobiel, terwijl ze zachtjes in slaap wordt gewiegd door de rustgevende muziek. Het is een perfect cadeau om te kopen voor je eigen kleintje, maar ook om te geven als kraamcadeau tijdens een babyshower. Met de Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer - Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes geef je jouw baby een wereld vol plezier en stimulatie. Laat hun verbeelding groeien terwijl ze de schattige wolkjes volgen en genieten van de rustgevende geluiden. Gun jouw kleintje het beste met deze prachtige handgemaakte babymobiel van Femur.

Veelgestelde vragen over Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes

De Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is . 

De Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes weegt slechts 0.17 kg.

De Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Blije Wolkjes: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden