Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Stapelbekers 8-delig

Little Dutch Stapelbekers 8-delig

5/5
Specificaties Little Dutch Stapelbekers 8-delig

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.35 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Stapelbekers 8-delig

Laat je peuter uitgedaagd worden om de hoogste toren te bouwen met de Little Dutch Stapelbekers 8-delig! Dit leuke speelgoed daagt je kleintje uit om zijn of haar motorische vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben. Met de vier vrolijke kleuren zullen de bekers je kind zeker vermaken. Deze set van 8 stapelbekers is perfect voor urenlang speelplezier. Elke beker heeft een nummer aan de bovenkant, zodat je kindje spelenderwijs kan leren over cijfers terwijl hij of zij de toren bouwt. De bekers passen gemakkelijk in elkaar, waardoor de toren stevig blijft staan en niet snel omvalt. Dit helpt je kindje om zijn of haar fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze spelen. De Little Dutch Stapelbekers zijn ook erg handig om op te bergen. Je kunt ze eenvoudig in elkaar plaatsen, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. De toren bestaat uit 8 stapelbekers met verschillende diameters, variërend van 6 tot 9,5 cm. Als je alle bekers op elkaar zet, is de toren maar liefst 43 cm hoog! Dit zorgt voor een indrukwekkende toren die je peuter met trots kan laten zien.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Stapelbekers 8-delig

De Little Dutch Stapelbekers 8-delig is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Little Dutch Stapelbekers 8-delig is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Stapelbekers 8-delig weegt slechts 0.35 kg.

De Little Dutch Stapelbekers 8-delig is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Stapelbekers 8-delig: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden