Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

5/5
Specificaties Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Merk

Broemba

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

De Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring is het perfecte speelgoed voor jouw kleintje tijdens het doorkomen van de tandjes. Deze set is ontworpen om verlichting te bieden en te helpen ontspannen. De set bestaat uit twee bijtringen, gemaakt van 100% BPA-vrij siliconen materiaal, in de vorm van een game controller en afstandsbediening. Deze bijtringen zijn niet alleen functioneel, maar ook leuk en aantrekkelijk voor je baby. De game controller bijtring heeft verschillende reliëfs en texturen die helpen bij het masseren en verzachten van het tandvlees. De afstandsbediening bijtring is voorzien van zachte knopjes en een handig handvat, waardoor je kleintje er gemakkelijk op kan kauwen en bijten. De Broemba bijtring set is niet alleen veilig voor je baby, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de bijtringen eenvoudig afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser doen. Bovendien zijn ze duurzaam en kunnen ze langdurig worden gebruikt, zelfs wanneer de tandjes zijn doorgekomen. Geef je kleintje het beste met de Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring set!

Veelgestelde vragen over Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

De Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby weegt slechts 0.05 kg.

De Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Controller + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden