Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden

Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden

5/5
Specificaties Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden

Merk

Skodie

Aanbevolen maximale leeftijd

6 maand

Gewicht

1 kg

Materiaal

Vurenhout | Vilt | Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden

De Skodie babygym is het perfecte speelgoed om het spel en de prikkels te laten beginnen! Met deze handgemaakte speelboog kan jouw baby verschillende zintuigen trainen. Vanaf een jonge leeftijd stimuleren is essentieel voor de ontwikkeling van je kind en kan op latere leeftijd veel voordelen met zich meebrengen. De babygym is gemaakt van duurzaam en gecertificeerd hout, waardoor het niet alleen veilig is voor je baby, maar ook goed voor het milieu. De speelboog is ontworpen om de nieuwsgierigheid van je baby te prikkelen en hem of haar uit te dagen om te grijpen, te voelen en te ontdekken. Het kleurrijke en vrolijke design zal de aandacht van je baby trekken en hem of haar urenlang vermaken. De Skodie babygym is geschikt voor baby's vanaf 0 maanden en kan gemakkelijk worden aangepast aan de groei en ontwikkeling van je baby. Door de verschillende hangende speeltjes kan je baby zijn of haar motorische vaardigheden oefenen en verbeteren. Daarnaast bevordert het spelen met de babygym de oog-hand coördinatie en de concentratie van je kleintje. Kies voor de Skodie babygym en geef je baby een speelervaring vol plezier en ontdekking!

Veelgestelde vragen over Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden

De Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 maand. 

De Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden weegt slechts 1 kg.

De Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Vurenhout | Vilt | Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Skodie Babygym Houten Baby Speelgoed Handgemaakt Speelboog Duurzaam Vanaf 0 maanden: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden