Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden

SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden

5/5
Specificaties SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden

Merk

Safetech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.85 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden

Laat je betoveren door onze zachte en interactieve babygym, speciaal ontworpen om spelenderwijs te leren en ontdekken! Deze babygym biedt eindeloos plezier en stimulatie voor je kleintje, vanaf de geboorte tot 36 maanden. Voor de allerkleinsten zijn er drie schattige diertjes en een spiegeltje die aan de boog hangen. Je baby kan ze ontdekken en ermee spelen terwijl hij op zijn rug ligt. Deze schattige speeltjes prikkelen de zintuigen van je baby en stimuleren zijn fijne motoriek. Voor oudere baby's is er het activiteitenpaneel dat op de grond kan worden geplaatst. Je kleintje kan erop spelen terwijl hij op zijn buik ligt of zit. Het paneel biedt drie verschillende speelstanden, waaronder kennismaking met muziek, dieren, dierengeluiden, kleuren en vormen. Dit bevordert de cognitieve ontwikkeling van je baby en leert hem nieuwe vaardigheden. Met de SafeTech Babygym Speelmat haal je niet alleen een veilige en duurzame speelmat in huis, maar ook een educatief speelgoed dat meegroeit met je kind. Het is de ideale metgezel voor de eerste jaren van je baby's leven, waarin hij spelenderwijs de wereld om hem heen kan ontdekken.

Veelgestelde vragen over SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden

De SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden weegt slechts 0.85 kg.

De SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij SafeTech Babygym Speelmat Babygym Interactief speelgoed 0 tot 36 maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden