Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze

Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze

5/5
Specificaties Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze

Merk

Label Label

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.96 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze

Met de Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze kan je kleine 's ochtends genieten van een heerlijk kopje koffie! Deze prachtige houten espresso machine stelt je kleine in staat om te oefenen als een echte barista. Met dit speelgoed kan je kindje zelf kiezen om één of twee kopjes koffie te zetten, net zoals de echte professionals. Deze espresso machine is voorzien van een aan/uitknop en heeft zelfs een melkopschuimer, waardoor je kindje zijn koffie een heerlijke schuimlaag kan geven. Met de draaiknop kan je kindje het apparaat bedienen en zo zijn eigen koffiebereidingen creëren. Niet alleen is deze set inclusief 2 kopjes, 2 lepeltjes, een melkcupje en 3 koffiepads, maar het is ook gemaakt van FSC hout, wat betekent dat het speelgoed van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam is. De Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar en bevordert de creativiteit en fantasie van je kindje. Laat je kleine zijn innerlijke barista ontdekken en geniet samen van kopjes koffie tijdens het spelen met deze geweldige espresso machine.

Veelgestelde vragen over Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze

De Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze weegt slechts 0.96 kg.

De Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Label Label Houten Espresso Machine Houten Speelgoed Roze: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden