Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden

Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden

5/5
Specificaties Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden

Merk

Clementoni

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.52 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden

Dit Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed biedt eindeloos speelplezier voor kinderen vanaf 9 maanden oud. De draaitol is een klassiek speelgoedstuk dat helpt bij de ontwikkeling van de motoriek van je kind. Met dit speelgoed kunnen kinderen hun kracht en coördinatie oefenen door op de knop bovenop de tol te drukken. Hoe harder ze drukken, hoe sneller de ballen en de draaimolen gaan draaien! Naast het bevorderen van motorische vaardigheden, leert dit speelgoed je kind ook over oorzaak en gevolg. Wanneer ze op de knop drukken en de tol begint te draaien, begrijpen ze dat hun actie een direct effect heeft op het speelgoed. Dit stimuleert hun cognitieve ontwikkeling en helpt hen te begrijpen hoe de wereld om hen heen werkt. Met dit geweldige speelgoed kan je kind leren terwijl ze spelen. Ze zullen genieten van het draaiende spektakel en tegelijkertijd essentiële vaardigheden ontwikkelen. Geef je kind de kans om zichzelf te ontdekken en plezier te hebben met de Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed!

Veelgestelde vragen over Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden

De Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden weegt slechts 0.52 kg.

De Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby Clementoni Animals' Fun Park Draaitol Motoriek Speelgoed vanaf 9 maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden