Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper

Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper

5/5
Specificaties Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

42 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper

Dit leuke activiteiten- en bijtboekje met de naam Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper is een must-have voor je kindje! Het boekje is niet alleen educatief, maar ook nog eens super leuk om mee te spelen. Met verschillende texturen, zacht gevoerde en krinkelende pagina's, zal je kindje zich urenlang vermaken. Wat dit boekje extra speciaal maakt, is de toevoeging van een piepertje. Zodra je kindje op het boekje drukt, zal er een zacht geluidje te horen zijn. Dit zorgt voor extra stimulatie en plezier tijdens het spelen. Daarnaast heeft het boekje een lint dat als een puppy staart fungeert, wat zorgt voor een speelse toevoeging. Niet alleen is dit boekje leuk om mee te spelen, het is ook nog eens praktisch. Dankzij de clip kan het gemakkelijk bevestigd worden aan bijvoorbeeld de buggy, autostoel of kinderwagen. Zo kan je kindje altijd en overal genieten van dit geweldige activiteiten- en bijtboekje. Met lieve en kleurrijke karakters zal dit boekje zeker de aandacht van je kindje trekken. Een geweldige toevoeging aan de speelcollectie van je kindje!

Veelgestelde vragen over Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper

De Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper weegt slechts 42 g.

De Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Activiteitenboekje Boederijdieren Bijtboekje Bijtprofiel Pieper: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden