Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw

Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw

5/5
Specificaties Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw

Merk

HiBaby

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw

De Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity in lichtblauw is een geweldig interactief speelkleed voor jouw kleintje! Het zachte speelkleed zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan liggen en spelen. De speelboog hangt vol met verschillende leuke speeltjes, zoals rammelaars en een spiegeltje waar je kindje zichzelf in kan bewonderen. Terwijl je kindje op zijn rug ligt, kan hij met zijn voetjes tegen de pianotoetsen trappen om muziek te maken, ondersteund door vrolijke lichteffecten. Maar dat is nog niet alles! Deze speelmat heeft ook nog 2 andere geweldige functies. De speelboog kan namelijk eenvoudig worden verwijderd, zodat je kindje zelfstandig kan spelen op het zachte kleed. Daarnaast kan de speelmat worden opgevouwen tot een handige draagtas, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen naar bijvoorbeeld het park of bij familiebezoekjes. Met de Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity in lichtblauw bied je je kindje niet alleen eindeloos speelplezier, maar stimuleer je ook zijn motorische vaardigheden en zintuiglijke ontwikkeling. Een absolute must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veelzijdig en educatief speelkleed!

Veelgestelde vragen over Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw

De Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw weegt slechts .

De Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Ricokid Muziek speelmat 3-in-1 Muzikale Activity lichtblauw: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden