Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days

Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days

5/5
Specificaties Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

1.16 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days

De Meadow Days Supermat Speelmat is de perfecte speeltuin voor je baby om de fantasie te laten bloeien en tegelijkertijd essentiële vaardigheden op te bouwen. Met deze mat hoef je niet te kiezen tussen stijl en ontwikkeling, omdat beide tegelijkertijd plaatsvinden. De Supermat is ontworpen met een opvallend kleurenpatroon dat niet alleen de visuele stimulatie van je baby bevordert, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elk huis. Het unieke ontwerp van de Meadow Days-collectie is speciaal gemaakt om de ontwikkeling van het gezichtsvermogen van je baby te stimuleren. De Supermat is groot genoeg om zowel ouder als baby comfortabel te laten passen, waardoor onvergetelijke hechtingsmomenten ontstaan. Dankzij het zachte handvat is de mat gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen, zodat je baby overal vermaakt kan worden: thuis, op het strand of waar je maar wilt. Voeg een vleugje kleur en speelsheid toe aan de speeltijd van je baby met de Meadow Days Supermat Speelmat!

Veelgestelde vragen over Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days

De Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days weegt slechts 1.16 kg.

De Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiny Love Supermat Speelmat Meadow Days: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden