Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar

Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar

5/5
Specificaties Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar

Merk

Nianmei

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

100% polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar

Het Stoffen Babyboekje Jungle is een absolute must-have voor elke ouder die de zintuigen van hun kleintje willen stimuleren en hun verbeelding willen prikkelen. Dit betoverende boekje is ontworpen met een schattig Jungle thema en zit boordevol interactieve elementen om de ontwikkeling en het plezier van jouw baby te bevorderen. Elke pagina van dit zachte en knisperende boekje biedt een uniek avontuur in de jungle. Jouw kleintje zal genieten van de levendige kleuren en vrolijke dierenfiguren die hen verwelkomen op elke pagina. Daarnaast zijn er ook verborgen verrassingen, zoals rammelaars en knisperende stoffen, die de nieuwsgierigheid van jouw baby zullen prikkelen. Dit babyboekje is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt jouw kleintje bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en taalvaardigheid. Terwijl ze de pagina's omslaan, zullen ze nieuwe woorden leren en de geluiden van de dieren ontdekken. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en de band tussen ouder en kind te versterken. Geef jouw baby de kans om de fascinerende wereld van de jungle te ontdekken met dit Stoffen Babyboekje Jungle. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en veilig zijn voor jouw kleintje om te verkennen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, zodat je het boekje altijd fris.

Veelgestelde vragen over Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar

De Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar weegt slechts 0.10 kg.

De Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 100% polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Stoffen Baby boekje Jungle Vroeg Leren Interactieve Speelboek Babyboekje zacht Knisperboekje Babyboek rammelaar: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden