Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden

Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.15 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden

Laat je baby genieten van een wereld vol leerplezier met de Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening. Dit speelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 maanden oud en biedt talloze educatieve mogelijkheden. De afstandsbediening is precies op maat gemaakt voor kleine handjes, zodat je baby gemakkelijk kan grijpen, indrukken, klikken en schakelen. Met meer dan 20 liedjes, geluiden en zinnetjes over het alfabet, tellen en kleuren, biedt de afstandsbediening een interactieve leerervaring. Wanneer je baby op de ABC-, 123- of muziekknop drukt, komt het speelgoed tot leven en worden ze ondergedompeld in een wereld vol kennis. Het scherm met het vriendelijke gezichtje licht op, waardoor de aandacht van je baby wordt getrokken en hun nieuwsgierigheid wordt gewekt. De Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening is niet alleen leuk, maar ook veilig voor je kleintje. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de ruwe behandeling van kleine kinderen. Bovendien is het speelgoed ontworpen om de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je baby te stimuleren. Met dit speelgoed zal je baby niet alleen genieten van urenlang speelplezier, maar ook belangrijke vaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben voor hun groei en ontwikkeling. Kies voor de Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening en geef je baby de beste start op het geb.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden

De Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden weegt slechts 0.15 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Afstandsbediening Baby speelgoed 6 maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden