Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen

Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen

5/5
Specificaties Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen

Merk

PEDAL

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.95 kg

Materiaal

Kunststof, ABS, Polyester-katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming.

Omschrijving van de Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen

Deze luxueuze babygym biedt urenlang speelplezier voor je baby, zowel thuis als onderweg! De draagbare, gewatteerde speelmat is een heerlijke plek om te liggen en te spelen, om te draaien op de buik of om zittend te spelen. Om je kleintje bezig te houden, heeft het speelkleed een stevige boog met vier verplaatsbare speeltjes, twee muziekstanden en zelfs een spiegeltje. Maar dat is nog niet alles! De babygym heeft ook een multifunctionele piano voor extra speelplezier. De piano kan op verschillende manieren worden gebruikt. Met de speciale voetenfunctie kan je baby liggend de piano bedienen en muziek maken. Zodra je baby kan zitten, kan de piano ook met de hand worden bediend. Bovendien kan de piano verschillende geluidjes maken en muziekjes afspelen met een maximale tijdsduur van 10 minuten. De babygym is het ultieme speelgoed waar plezier en ontwikkeling samenkomen. De diverse kleurrijke activiteiten, muziek, geluidjes en grappige structuren dragen bij aan de ontwikkeling van de visuele en auditieve tastzintuigen van je baby. De speelmat is niet alleen comfortabel, maar ook veilig ontworpen. Bovendien is het speelkleed gemakkelijk schoon te maken en te verschonen, zodat je baby altijd in een schone en hygiënische omgeving kan spelen. Met deze babygym kan je baby spelenderwijs nieuwe vaardigheden ontwikkelen en tegelijkert.

Veelgestelde vragen over Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen

De Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen weegt slechts 0.95 kg.

De Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, ABS, Polyester-katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-2 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat Speen: Dit speelgoed biedt geen bescherming.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden