Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau

Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

49 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau

Het Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze is het perfecte cadeau voor elke baby. Deze schattige olifant zal onmiddellijk je hart veroveren en je baby zal er dol op zijn. Met haar zachte roze kleur en liefdevolle uitstraling is ze de ideale metgezel voor je kleintje. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor de gevoelige huid van je baby. Het is perfect om mee te knuffelen en te tuttelen. De leuke gestreepte oren van Emily zijn gemakkelijk vast te pakken en geven je baby iets om mee te spelen en te ontdekken. Dit knuffeldoekje is niet alleen schattig, maar ook praktisch. Het kan gemakkelijk worden vastgemaakt aan de kinderwagen, autostoel of dekentje, zodat je het nooit kwijtraakt. Het is wasbaar in de machine, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Geef je baby het beste cadeau met het Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze. Het zal zowel jou als je kleintje gelukkig maken en een speciale plek in jullie hart veroveren.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau

De Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau weegt slechts 49 g.

De Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Olifant Emily Knuffeldoekje Roze Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden