Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal

Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal

5/5
Specificaties Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.11 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal

De Explor-a-Ball Ontdekkingsbal van Playgro is de perfecte speelkameraad voor je kleintje. Deze rammelaar zit boordevol leuke activiteiten die je kindje zal ontdekken en verkennen. Het is een ware bron van vermaak met zijn vrolijke rammel- en ratelgeluidjes, bewegende onderdelen en verschillende texturen. Deze ontdekkingsbal is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Het stimuleert de motorische vaardigheden en helpt bij de ontwikkeling van de zintuigen. Bovendien kan de rammelaar ook worden gebruikt om op te bijten en zo de pijn van doorkomende tandjes te verlichten. De levendige kleuren en diverse materialen nodigen je kindje uit om de bal vast te pakken en te voelen, wat goed is voor uren speelplezier. De Explor-a-Ball Ontdekkingsbal van Playgro is een must-have speelgoed voor de allerkleinsten. Het zal je kindje betoveren met zijn spannende activiteiten en zorgen voor eindeloos speelplezier. Laat je kleintje de wereld ontdekken met deze geweldige rammelaar!

Veelgestelde vragen over Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal

De Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal weegt slechts 0.11 kg.

De Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Explor-a-Ball Ontdekkingsbal: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden