Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies

Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

188 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies

De Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies is een fantastisch accessoire voor je kleintje. Deze unieke boxspiraal kan eenvoudig worden bevestigd aan een box, bedje of de beugel van de kinderwagen, waardoor je kindje altijd vermaakt wordt, waar je ook bent. Deze boxspiraal is gemaakt van zacht corduroy en katoen, wat zorgt voor een comfortabele en veilige speelervaring voor je baby. Het draait rond een schattig vogeltje, een kleurrijke vlinder en een betoverende bloem die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook verschillende geluiden maken. De bloem maakt zelfs een ratelend geluid wanneer je kleintje eraan trekt, waardoor hun nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. De Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies is niet alleen een speelgoed, maar ook een educatief hulpmiddel. Het helpt je baby de wereld om hen heen te ontdekken en stimuleert hun zintuigen. Bovendien bevordert het de ontwikkeling van de fijne motoriek, omdat je kleintje de verschillende speeltjes kan vastgrijpen en ermee kan spelen. Met de Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies geef je je baby eindeloos speelplezier en stimuleer je tegelijkertijd hun ontwikkeling. Een absolute must-have voor elke ouder die op zoek is naar een kwalitatief en stijlvol speelgoed voor hun kleintje.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies

De Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies weegt slechts 188 g.

De Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Boxspiraal Flowers Butterflies: Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden