Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m

Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m

5/5
Specificaties Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m

Merk

Nûby

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m

De Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels zijn niet alleen schattig om te zien, maar ook gemakkelijk vast te houden door kleine handjes. Deze sleutels zijn speciaal ontworpen om zachte verkoeling te bieden dankzij de innovatieve PûrICE™-gel. In tegenstelling tot traditionele bijtringen gevuld met water, blijven deze bijtfiguurtjes langer koud. Het is belangrijk om ze in de koelkast te leggen en niet in het vriesvak. Het zachte materiaal van de koelbijtsleutels is ideaal voor de ontwikkeling van de lippen en tong van je baby. Bovendien stimuleren de verschillende vormen en kleuren van de sleutels de motoriek van je kleintje. Deze bijtspeeltjes zijn geschikt voor baby's vanaf 3 maanden oud en bieden verlichting tijdens het doorkomen van de tandjes. Het is een geweldige manier om je baby te helpen bij de pijnlijke momenten van het tandjes krijgen, terwijl ze ook nog eens hun mondgezondheid en motorische vaardigheden ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m

De Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m weegt slechts 0.10 kg.

De Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nûby bijtspeeltje Koelbijtsleutels - 3m: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden