Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers

Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers

5/5
Specificaties Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers

Merk

Nijntje

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

102 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers

Knuffel en kroel! Met dit schattige knuffeldoekje heb je altijd jouw zachte kleine nijntje bij je. Het is perfect om mee te knuffelen in bed, om lekker te kroelen in de kinderwagen en om de verschillende labels te ontdekken en te spelen met nijntje in de box. Het knuffeldoekje heeft een prachtig Vintage Little Flowers design van Little Dutch en heeft een heerlijk zachte binnenkant. Je kleintje zal binnen no time onafscheidelijk zijn van dit nijntje knuffeldoekje. Het is niet alleen een bron van troost en geborgenheid, maar ook een stimulans voor de zintuigen van jouw kindje. De verschillende texturen en kleuren van de labels zullen de nieuwsgierigheid van jouw kleintje prikkelen en de fijne motoriek stimuleren. Dit knuffeldoekje is een perfect cadeau voor een pasgeborene en zal zeker een favoriet worden van jouw kleintje. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Laat jouw kindje genieten van de zachtheid en de geborgenheid van dit schattige nijntje knuffeldoekje!

Veelgestelde vragen over Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers

De Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers weegt slechts 102 g.

De Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje knuffeldoekje Vintage Little Flowers: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden