Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje

Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje

5/5
Specificaties Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje

De Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball is het perfecte speelgoed voor je kleintje. Met zijn vrolijke kleuren, lintjes, spiegeltje en belletjes zorgt deze bal voor urenlang speelplezier. Je kindje kan voelen, kijken en luisteren terwijl het de bal ontdekt. Deze zachte bal is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. De heldere kleuren en uitdagende lusjes stimuleren de zintuigen en helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Je kindje zal genieten van het vastgrijpen van de lintjes en het ontdekken van het spiegeltje. En het belletje binnenin de bal zorgt voor een vrolijk geluid bij elke beweging. Laat je kindje kennismaken met de wereld van speelplezier met de Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball. Het is het ideale grijp- en bijtspeelgoed dat niet alleen zorgt voor vermaak, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van je kindje.

Veelgestelde vragen over Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje

De Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje weegt slechts 0.10 kg.

De Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Vrolijke Pluche Bal Loopy Loops Chime Ball Grijp- en Bijtspeelgoed Belletje Lintjes Spiegeltje: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden