Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber

Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber

5/5
Specificaties Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.21 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber

Ontdek de perfecte combinatie van speelsheid en veiligheid met de Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje. Deze set biedt uw baby een wereld vol plezier en stimulatie, terwijl u geniet van de gemoedsrust dat u een natuurlijk en gezond product in handen heeft. Het bijtspeelgoed en bijtspeentje zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van de sap van de rubberboom. Dit zorgt voor een zacht en soepel materiaal, perfect voor de gevoelige mond van uw kleintje. Het natuurlijke rubber is niet alleen veilig, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Met de Sophie de giraf + So Pure bijtspeelgoed Bijtspeentje kunnen baby's hun zintuigen ontdekken en ontwikkelen. De unieke vormen en texturen van Sophie de giraf stimuleren het tastzin en de fijne motoriek, terwijl het bijtspeentje helpt bij het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes. Uw baby zal genieten van het kauwen en verkennen, terwijl u gerustgesteld bent dat u een product heeft gekozen dat vrij is van schadelijke stoffen. Geef uw baby het beste met de Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje. Een natuurlijk en verantwoordelijk speelgoed dat garant staat voor urenlang plezier en een veilige mondverzorging.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber

De Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber weegt slechts 0.21 kg.

De Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf So Pure Bijtspeelgoed Bijtspeentje 100% natuurlijk rubber: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden