Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

5/5
Specificaties Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

Ontdek samen met je kindje de wonderlijke wereld van Sailors Bay! Het Buggyboekje Sailors Bay van Little Dutch is een geweldige metgezel voor onderweg. Dit schattige babyboekje is speciaal ontworpen om je kleintje te vermaken en te stimuleren tijdens wandelingen en uitstapjes. Het Buggyboekje Sailors Bay is niet alleen een bron van plezier, maar ook een geweldige manier om de zintuigen van je kindje te prikkelen en de hand-oogcoördinatie te bevorderen. Het boekje is gemaakt van verschillende materialen die heerlijk aanvoelen en knisperen, waardoor je kindje zich kan vermaken door erin te knijpen en te voelen. Daarnaast bevat het boekje een leuke knijptoeter en een spiegel, waarmee je kleintje zichzelf kan ontdekken en eindeloos plezier kan hebben. Het Buggyboekje Sailors Bay is niet alleen leuk voor je kindje, maar ook handig voor jou! Je kunt het boekje eenvoudig bevestigen aan de buggy, waardoor je het altijd binnen handbereik hebt. Of je nu een wandeling maakt in het park of een boodschap gaat doen, je kleintje zal zich nooit vervelen met dit vrolijke boekje. Dus ga op avontuur met Sailors Bay en beleef samen de mooiste momenten tijdens jullie buggyritjes!

Veelgestelde vragen over Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch

De Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch weegt slechts 0.08 kg.

De Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Buggyboekje Sailors Bay Little Dutch: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden