Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis

Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis

5/5
Specificaties Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis

Merk

Flow Amsterdam

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

308 g

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis

De Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis is de perfecte knuffel om je kindje rustig in slaap te laten vallen. Deze knuffel heeft een ingebouwde hartslagfunctie die een kalmerend effect heeft op je kleintje. Daarnaast kun je ook kiezen uit een ontspannend waterval-geluid of twee andere rustgevende melodieën. Met de handige timerfunctie kun je zelf bepalen na hoeveel tijd de knuffel automatisch uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het uitschakelen van de knuffel wanneer je kindje al diep in slaap is gevallen. En als je kindje onverhoopt begint te huilen, schakelt de knuffel automatisch weer in om hem of haar te troosten. De Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis is niet alleen een knuffel, maar ook een betrouwbare slaapbegeleider voor je kindje. Dankzij de zachte materialen voelt de knuffel heerlijk comfortabel aan en biedt het een gevoel van geborgenheid. Laat je kindje genieten van een goede nachtrust met deze knuffel die de hartslag van een moeder nabootst en rustgevende geluiden produceert.

Veelgestelde vragen over Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis

De Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis weegt slechts 308 g.

De Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Flow Amsterdam Hartslag Comforter Moby de walvis: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden