Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig

Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.90 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig

Laat de muziek maar klinken! De Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig zit boordevol leuke activiteiten, lichtjes, muziek en geluiden die je kleintje thuis of onderweg kan ontdekken. Met deze coole boombox leert je kind spelenderwijs het alfabet, cijfers, kleuren en nog veel meer. Deze gezellige boombox is speciaal ontworpen voor kleine ontdekkers. Je baby kan aan de zenderzoeker draaien, de schakelaars indrukken en ermee bewegen, en zelfs het cassettedeck open- en dichtmaken. Hierdoor wordt niet alleen de motorische vaardigheid van je kind gestimuleerd, maar ook de creativiteit. Dankzij de meegroeitechnologie van Fisher-Price kun je de leerervaring aanpassen aan de leeftijd en het niveau van je baby. Zo blijft het uitdagend en interessant, terwijl je kind steeds nieuwe dingen leert. De Leerplezier Boombox Meertalig is een draagbaar activiteitenspeeltje dat educatie en plezier combineert, perfect voor elke kleine muziekliefhebber.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig

De Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig weegt slechts 0.90 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Boombox Meertalig: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden