Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed

Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

542 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed

De Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed is de perfecte metgezel voor je groeiende baby. Met zijn schattige en ondersteunende karakter zorgt deze puppy altijd voor een plezierige speeltijd. Deze veelzijdige speelgoedpup groeit mee met je kleintje, van spelen op de buik tot zittend spelen en uiteindelijk zelfs een rollenspel waarin je baby voor zijn puppyvriendje zorgt. Deze pluchen hond buikligtrainer is niet alleen knuffelbaar, maar ook educatief. Met een ritselzijde en 3 kleurrijke speeltjes, stimuleert deze trainer de grofmotorische vaardigheden van je baby en prikkelt het hun zintuigen, zoals het gezichtsvermogen, het gehoor en de tastzin. Het is een geweldige manier om je baby te helpen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden terwijl ze plezier hebben. Met de Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed kan je kleintje genieten van speeltijd en tegelijkertijd belangrijke mijlpalen bereiken. Het is een geweldige toevoeging aan elke kinderkamer en zal zeker de favoriete speelgoedvriend van je baby worden. Voeg een speelse en leerzame dimensie toe aan de speeltijd van je baby met deze lieve en stimulerende puppy buikligtrainer.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed

De Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed weegt slechts 542 g.

De Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price 3-in-1 Puppy Tummy Wedge Baby Speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden