Search
Close this search box.

Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Dit schattige Happy Horse Hond David Knuffeldoekje in de kleur beige is het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby. Het knuffeldoekje is gemaakt van superzacht materiaal en zorgt voor ultiem comfort en knuffelplezier. Met zijn trouwe uitstraling en zachte textuur, zal Dog David altijd aan de zijde van de baby zijn, zelfs tijdens het dutten in bed. Het knuffeldoekje is niet alleen een zachte metgezel, maar ook een veilige haven voor de baby. Het biedt een gevoel van geborgenheid en helpt de baby te kalmeren tijdens het slapen. Het beige kleurenschema geeft een rustgevende uitstraling, perfect voor een ontspannen slaapomgeving. Bovendien is het knuffeldoekje gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes en kan het overal mee naartoe worden genomen, zodat de baby altijd een vertrouwd gevoel heeft, waar hij of zij ook gaat. Geef de pasgeboren baby een speciaal cadeau met dit Happy Horse Hond David Knuffeldoekje. Met zijn zachte textuur, knuffelbaarheid en trouwe aanwezigheid, zal Dog David snel de favoriete metgezel van de baby worden. Perfect voor in bed, tijdens het slapen en zelfs onderweg. Het is een cadeau dat zowel de baby als de ouders zal verrassen en waar ze vele knuffelmomenten mee zullen beleven.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

De Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau weegt slechts 0.06 kg.

De Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Hond David Knuffeldoekje Beige Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden