Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen

SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen

5/5
Specificaties SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen

Merk

SES

Aanbevolen maximale leeftijd

12 jaar

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen

De SES Tiny Talents Sensory speelsleutels zijn perfect voor jouw kleintje om te bijten, sabbelen, voelen en spelen! Deze speelsleutelbos bestaat uit drie kleurrijke sleutels met schattige dierenhoofden en verschillende texturen. Elk artikel kan variërende kleuren hebben, maar ze zijn altijd leuk! Deze speelsleutelbos is niet alleen leuk, maar ook erg stimulerend voor de zintuigen van jouw kleintje. De verschillende texturen van de sleutels zorgen voor een tactiele ervaring, terwijl het bijten en sabbelen helpt bij het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes. Daarnaast kunnen de kleintjes zich ook vermaken door met de sleutels te spelen en te ontdekken. De SES Tiny Talents Sensory speelsleutels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor jouw kleintje om op te kauwen. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, zodat je ze altijd hygiënisch kunt houden. Geef jouw kleintje een leuke en leerzame speelervaring met deze kleurrijke en veelzijdige speelsleutelbos!

Veelgestelde vragen over SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen

De SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 jaar. 

De SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen weegt slechts 0.07 kg.

De SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij SES Tiny Talents Sensory speelsleutels bijten, voelen, sabbelen, spelen verschillende texturen: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden