Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

5/5
Specificaties Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

99 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

Heeft jouw baby last van doorkomende tandjes? Dan hebben wij het perfecte product voor jou! De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring in de kleur beige is speciaal ontworpen om verlichting te bieden aan het pijnlijke mondje van je kleintje. Door het kauwen en bijten op deze bijtring wordt het tandvlees verzacht en wordt de pijn van doorkomende tandjes verminderd. Deze bijtring is niet zomaar een gewone bijtring; hij heeft verschillende plekjes waarop je baby kan kauwen. Dit zorgt voor een waar genot voor je kindje en is ideaal om de pijn te verzachten tijdens het doorkomen van de melktandjes. Daarnaast heeft de bijtring twee verschillende texturen, zodat jouw baby zelf kan kiezen waarop hij het liefst wil kauwen om het tandvlees snel te verzachten. Het gestreepte oppervlak is perfect voor de doorbrekende tandjes, terwijl de bolletjes helpen om het tandvlees extra te verzachten. Deze bijtring is niet alleen functioneel, maar ook veilig voor je baby. Hij is namelijk gemaakt van BPA-vrij materiaal, waardoor je met een gerust hart je kleintje kunt laten kauwen en bijten op deze bijtring. Daarnaast is hij ook nog eens een perfect kraamcadeau! Met de Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring geef je niet alleen verlichting aan de pijn van doorkomende tandjes, maar ook een stijlvol en praktisch cadeau waar zowel de baby als de ouders dolblij mee zullen zijn.

Veelgestelde vragen over Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 99 jaar. 

De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ weegt slechts 0.05 kg.

De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring beige Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden