Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef

Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef

5/5
Specificaties Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef

Merk

Huanger

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

500 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef

De educatieve loopwagen is niet alleen perfect voor je kindje om zijn eerste stapjes te zetten, maar biedt ook een wereld vol plezier en leerervaringen! Met zijn verstelbare weerstandswielen kan je kleintje op zijn eigen tempo leren lopen en balanceren. De wielen kunnen eenvoudig worden aangepast met behulp van een handige schroef, zodat je de weerstand kunt verhogen of verlagen afhankelijk van de vaardigheden van je kind. Maar dat is nog niet alles! Deze loopwagen is voorzien van een scala aan vrolijke activiteiten die de ontwikkeling van diverse vaardigheden stimuleren. Je kleintje kan vormen sorteren, knoppen indrukken, draaien aan radertjes en nog veel meer! Dit alles helpt bij het verbeteren van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Bovendien worden kleuren, vormen en geluiden geïntroduceerd, waardoor de zintuigen van je kind worden gestimuleerd. Met de educatieve loopwagen kan je kind niet alleen leren lopen, maar ook plezier hebben en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Het is de perfecte metgezel voor de eerste stapjes van je kleintje en biedt een wereld vol educatief plezier!

Veelgestelde vragen over Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef

De Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef weegt slechts 500 g.

De Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Educatieve loopwagen Loopstoeltje baby Looptrainer weerstand wielen verstelbaar door middel van schroef: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden