Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal

Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal

5/5
Specificaties Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

287 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal

De Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal is een geweldige metgezel voor je kleintje tijdens wandelingen en uitstapjes. Deze kleurrijke boxspiraal Tuindieren is ontworpen om je kindje onderweg te vermaken en te stimuleren. De boxspiraal is gemaakt van verschillende materialen, waaronder zachte stoffen en knisperende texturen, die de zintuigen van je kindje prikkelen. De levendige kleuren en schattige hangspeeltjes, zoals een vrolijke vlinder en een schattige bij, trekken de aandacht van je kindje en zorgen voor eindeloos speelplezier. Deze activiteitenspiraal kan eenvoudig worden bevestigd aan de kinderwagen, autostoel of babygym. Hierdoor kan je kleintje genieten van het verkennen en ontdekken van de wereld om zich heen, terwijl hij of zij tegelijkertijd motorische vaardigheden ontwikkelt. De boxspiraal is ook gemakkelijk mee te nemen, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen en je kindje blijven vermaken, zelfs als je onderweg bent. Laat je kindje genieten van de kleurrijke wereld van de Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal. Het is niet alleen een leuk speeltje, maar ook een leermiddel dat de ontwikkeling van je kindje stimuleert.

Veelgestelde vragen over Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal

De Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal weegt slechts 287 g.

De Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Boxspiraal Amazing Garden Twirly Whirly Kinderwagen Speeltje Activiteitenspiraal: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden