Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig

Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig

5/5
Specificaties Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.31 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig

Stapel, vul, giet en SPETTER! Je kleintje zal nog meer plezier hebben tijdens het badderen met deze set van 4 bademmertjes. Ze komen in 4 kleuren en zijn prachtig versierd met afbeeldingen van Little Goose en zijn vriendjes. De perfecte maat voor kleine handjes en het spelen met deze schattige emmertjes helpt bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je kind. Stapel ze op elkaar om een ​​grote toren te bouwen en gooi ze dan omver voor extra plezier. Of vul ze met water en zie hoe verschillende vormen naar buiten stromen. Gegarandeerd spetters en veel plezier! Met deze bademmertjes kan je kleintje zijn of haar verbeelding de vrije loop laten en creatief spelen tijdens het badderen. Deze set van 4 bademmertjes is niet alleen leuk, maar ook veilig voor je kleintje. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig schoon te maken, zodat je altijd een frisse en hygiënische speelervaring hebt. Maak van badtijd een nog leukere en leerzame ervaring met deze Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig

De Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig weegt slechts 0.31 kg.

De Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Badbekers Bademmertjes Gans Little Goose 4-delig: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden