Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij

Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij

5/5
Specificaties Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.21 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij

Je kleintje zal dol zijn op het spelen met de Drijvende Zeevriendjes Badspeeltjes van Playgro! Deze set bestaat uit 7 schattige zeediertjes die je kleintje optimaal zullen vermaken tijdens het baden. De speeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn knijpbaar, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes om vast te houden. Wat deze badspeeltjes extra speciaal maakt, is dat ze volledig dicht zijn en geen gaatjes hebben. Dit betekent dat er geen water in kan komen, waardoor ze schimmelvrij blijven en hygiënisch zijn voor je kleintje om mee te spelen. Naast het plezier dat ze bieden, zijn deze badspeeltjes ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kleintje. De felle kleuren stimuleren namelijk de fantasie en zintuigen van je kindje, waardoor ze spelenderwijs kunnen leren en groeien. Met de Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij geef je niet alleen een leuk cadeau, maar ook een stukje ontwikkeling en plezier voor je kleintje. Laat ze genieten van hun badtijd met deze vrolijke zeevriendjes!

Veelgestelde vragen over Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij

De Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij weegt slechts 0.21 kg.

De Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Drijvende Badspeeltjes Badspeelgoed Badgeschenkset Schimmelvrij Zonder gaatje 7 stuks BPA vrij: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden