Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bumba knuffeldoek

Bumba knuffeldoek

5/5
Specificaties Bumba knuffeldoek

Merk

Bumba

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bumba knuffeldoek

Of je spruit nu onderweg is in de buggy, in de auto of zich klaarmaakt om te gaan slapen, het Bumba knuffeldoekje is altijd in de buurt om comfort te bieden. Dit zachte en knuffelbare doekje met het geliefde Bumba-figuur zorgt ervoor dat je kindje zich altijd veilig en gerust voelt. Het Bumba knuffeldoekje is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder Babilu, Bumbalu en Nanadu. Elk doekje heeft zijn eigen unieke uitstraling en kleuren, waardoor er voor elk kindje een favoriet te vinden is. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid van je kleintje. Daarnaast is het doekje ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het altijd fris en hygiënisch blijft. Met het Bumba knuffeldoekje geef je je kindje een trouwe metgezel waar hij of zij altijd op kan rekenen. Het doekje is niet alleen ideaal voor comfort en geborgenheid, maar ook een leuke toevoeging aan het speelgoed van je kindje. Laat je kleintje heerlijk knuffelen met het Bumba knuffeldoekje en ervaar de warme en liefdevolle band die ontstaat.

Veelgestelde vragen over Bumba knuffeldoek

De Bumba knuffeldoek is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bumba knuffeldoek is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bumba knuffeldoek weegt slechts 0.06 kg.

De Bumba knuffeldoek is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bumba knuffeldoek: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden