Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks

Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks

5/5
Specificaties Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks

De Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks is speciaal ontworpen om te helpen wanneer de tandjes doorkomen. Met deze set heb je drie verkoelende bijtringen die het pijnlijke tandvlees van je kleintje heerlijk kunnen masseren. Elke bijtring heeft een uniek ontwerp dat zorgt voor een gerichte verlichting van de pijn. Wat deze bijtringen echt bijzonder maakt, is dat ze gekoeld kunnen worden in de koelkast. Het verkoelende effect helpt om het ongemak te verminderen en de pijn te verzachten. Je kunt de bijtringen eenvoudig in de koelkast leggen en ze zijn klaar voor gebruik wanneer je kleintje ze nodig heeft. Deze set van 3 verkoelende waterbijtringen is niet alleen praktisch, maar ook veilig voor je baby. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen. Daarnaast zijn de bijtringen gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes en hebben ze verschillende texturen die de tastzin van je baby stimuleren. Met de Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks geef je je kleintje de nodige verlichting tijdens het doorkomen van de tandjes. Een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een natuurlijke en veilige oplossing voor tandjespijn.

Veelgestelde vragen over Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks

De Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks weegt slechts 0.10 kg.

De Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Verkoelende Waterbijtringen Set van 3 stuks: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden