Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex

Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex

5/5
Specificaties Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex

Merk

DiaperBookClub

Aanbevolen maximale leeftijd

100 jaar

Gewicht

0.15 kg

Materiaal

Karton

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming.

Omschrijving van de Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex

Het Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex is een uniek en betoverend boekje waarmee het kind van een horloge liefhebber op een speelse manier het alfabet kan leren. Dit boekje is speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind te versterken, terwijl het tegelijkertijd de liefde voor horloges en precisie overdraagt. Met kleurrijke illustraties en een eenvoudige, maar boeiende tekst, neemt dit boekje je mee op een avontuurlijke reis door het alfabet. Elk van de 26 pagina's is gewijd aan een letter van het alfabet en wordt vertegenwoordigd door een iconische Rolex-horloge. Van de elegante "D" voor de Daytona tot de tijdloze "S" voor de Submariner, elk horloge wordt tot leven gebracht met levendige afbeeldingen en een korte beschrijving. Dit Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex is niet alleen een educatief hulpmiddel, maar ook een prachtig verzamelobject voor horloge liefhebbers. Het is een perfect cadeau voor ouders die hun passie voor horloges willen doorgeven aan hun kinderen. Met dit boekje kunnen ze samen genieten van het leren van het alfabet en het ontdekken van de fascinerende wereld van Rolex-horloges.

Veelgestelde vragen over Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex

De Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 100 jaar. 

De Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex weegt slechts 0.15 kg.

De Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Karton.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Diaper Book R is for Rolex kinderboek babyboekje Rolex: Dit speelgoed biedt geen bescherming.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden