Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days

Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days

5/5
Specificaties Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days

Merk

Tiny Love

Aanbevolen maximale leeftijd

6 maand

Gewicht

1169 g

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days

Dit charmante Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days speelkleed zorgt voor eindeloos plezier en stimulatie voor je kleintje. Het kleurrijke ontwerp is gevuld met vrolijke karakters en schattige dieren, waardoor het een betoverende omgeving creëert om te verkennen. Dankzij de verschillende speeltjes en activiteiten die aan het speelkleed zijn bevestigd, zal je kindje zowel zijn motorische vaardigheden als zijn zintuigen ontwikkelen. De zachte en knusse mat biedt een comfortabele plek om te liggen, te rollen en te spelen. Bovendien kunnen ouders de hoogte van de bogen aanpassen, zodat het speelkleed meegroeit met hun baby, van liggen tot zitten. Dit speelkleed is niet alleen een leuke plek om te spelen, maar ook een geweldige manier om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Of het nu gaat om het ontdekken van texturen, het oefenen van grijpvaardigheden of het stimuleren van de visuele ontwikkeling, deze Babygym biedt het allemaal. Bovendien is het speelkleed eenvoudig op te vouwen en mee te nemen, waardoor het perfect is voor onderweg of een dagje bij oma en opa. Laat je kindje genieten van dit zonnige speelkleed en zie hoe zijn vaardigheden en nieuwsgierigheid bloeien!

Veelgestelde vragen over Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days

De Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 maand. 

De Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days weegt slechts 1169 g.

De Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiny Love Babygym Sunny Day Meadow Days: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden