Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken

Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken

5/5
Specificaties Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken

Merk

Lamaze

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.31 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden.

Omschrijving van de Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken

Ontdek de magie van de Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek! Deze betoverende knuffel is de perfecte metgezel voor jouw kleine ontdekkingsreiziger. Met zijn zachte en levendige kleuren zal hij de aandacht van je baby trekken en de ontwikkeling van hun visuele vaardigheden stimuleren. Laat je kleintje genieten van het ontdekken van de verschillende patronen en texturen, waardoor hun tastzin gestimuleerd wordt. De Lamaze Speelinktvis heeft maar liefst acht tentakels vol met spannende activiteiten. Je baby zal keer op keer plezier hebben met het vastgrijpen van de ringen en het spelen met de kreukelige stoffen. Daarnaast is er een ontdekkingsspiegel verstopt op een van de tentakels, waarmee je samen kiekeboe kunt spelen. Laat je baby genieten van het spel van oorzaak en gevolg door de lachende zeester rond te draaien. En als kers op de taart, heeft de Speelinktvis een zachte zeesterbijtring waar je kleintje lekker op kan kauwen. De Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. Laat je kindje genieten van urenlang speelplezier terwijl ze hun zintuigen ontwikkelen en nieuwe ontdekkingen doen. De speelinktvis is niet alleen een knuffel, maar ook een educatief speelgoed dat de groei en ontwikkeling van je baby bevordert. Wacht niet langer en geef je kleintje een wereld.

Veelgestelde vragen over Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken

De Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken weegt slechts 0.31 kg.

De Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lamaze Speelinktvis Knuffel met muziek Spelen en ontdekken: Niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden