Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Hape Regenmaker

Hape Regenmaker

5/5
Specificaties Hape Regenmaker

Merk

Hape

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.18 kg

Materiaal

Kunststof, Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Hape Regenmaker

De Hape Regenmaker is de perfecte manier om de rustgevende geluiden van vallende regen in huis te brengen. Met een simpele draai aan de blauwe regenmaker, worden kleine kraaltjes in beweging gebracht en ontstaat er een zacht, kalmerend geluid dat je direct in een ontspannen sfeer brengt. Dit fascinerende speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook ideaal om naar te luisteren. Kinderen zullen betoverd worden door het geluid van de vallende regendruppels en kunnen hun eigen regenbuien creëren. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en zich voorstellen dat ze zich in een tropisch regenwoud bevinden, omringd door het rustgevende geluid van de natuur. De Hape Regenmaker is niet alleen een geweldige manier om kinderen te vermaken, maar ook een waardevol hulpmiddel bij het kalmeren van rusteloze momenten. Het stimuleert zintuiglijke ontwikkeling en helpt kinderen hun gehoor te ontwikkelen. Bovendien is dit speelgoed gemaakt van hoogwaardige materialen en is het ontworpen om langdurig speelplezier te bieden. Breng de ontspannende schoonheid van regen in huis met de Hape Regenmaker!

Veelgestelde vragen over Hape Regenmaker

De Hape Regenmaker is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Hape Regenmaker is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Hape Regenmaker weegt slechts 0.18 kg.

De Hape Regenmaker is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Hape Regenmaker: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden