Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm

Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm

5/5
Specificaties Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm

Merk

Toddly

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

1.41 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm

Dit Toddly Babygym Leeuw Baby Speelkleed met Ballenbak is een geweldige toevoeging aan de speelruimte van je kleintje. Met een afmeting van 48 x 66 cm biedt dit speelkleed voldoende ruimte voor je baby om te spelen en te ontdekken. Het speelkleed heeft een levendig en kleurrijk ontwerp met schattige hangende diertjes, die je baby zeker zullen vermaken. Wat dit speelkleed echt speciaal maakt, zijn de 3 verschillende speelstanden. Je baby kan zich vermaken met de leuke hangende diertjes, spelen met de ballenbakballen die door het gat kunnen worden gegooid en genieten van de geanimeerde speelmat. Deze verschillende speelopties zorgen ervoor dat je kleintje zich nooit zal vervelen en tegelijkertijd zijn visuele en motorische vaardigheden zal ontwikkelen. Naast het bieden van eindeloos speelplezier, is dit speelkleed ook nog eens erg praktisch. Het ristbare gaasje aan de zijkant van het speelkleed biedt de mogelijkheid om de ballenbakballen gemakkelijk op te bergen. Dit betekent dat je de speelruimte van je baby altijd netjes en georganiseerd kunt houden. Met de Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak haal je niet alleen een leuke en stimulerende speelmat in huis, maar ook een handig en praktisch product voor zowel je baby als voor jou als ouder.

Veelgestelde vragen over Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm

De Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm weegt slechts 1.41 kg.

De Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Toddly Babygym Leeuw Baby Speelmat met Ballenbak 48 x 66 cm: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden