Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray

Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray

5/5
Specificaties Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray

Merk

Jouéco

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

1344 g

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray

De Jouéco Salade Set is een fantastisch speelgoedeten en drinken set in een prachtige houten tray. Deze set bevat maar liefst 29 delen, waardoor je kindje eindeloos kan spelen en ontdekken. Met verschillende soorten groenten en fruit, sausjes, een snijplank, een mes, een saladeschaal en saladegerei is deze set zeer compleet. Deze uitgebreide set biedt niet alleen speelplezier, maar ook educatieve waarde. Je kindje kan leren hoe groenten en fruit er van binnen uitzien en kan zijn of haar fantasie de vrije loop laten tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd. De set is ook handig opgeborgen in een dienblad, zodat je kindje jou zelfs een ontbijt op bed kan brengen. Met de Jouéco Salade Set kan je kindje op een speelse manier kennismaken met gezond eten en de basis van koken. Laat hun creativiteit bloeien en geniet van urenlang speelplezier met deze prachtige houten speelgoedset.

Veelgestelde vragen over Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray

De Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray weegt slechts 1344 g.

De Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Jouéco Salade Set Speelgoedeten en Drinken in Houten Tray: Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden