Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Pink Charming Chirps Activity Gym

Pink Charming Chirps Activity Gym

5/5
Specificaties Pink Charming Chirps Activity Gym

Merk

Bright starts

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.91 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Pink Charming Chirps Activity Gym

De Pink Charming Chirps Activity Gym is het perfecte speelgoed voor jouw kleintje! Met dit pluche speeltje kunnen baby's zich uren vermaken. Het speeltje heeft 4 leuke melodietjes die zachtjes spelen en de zintuigen van je baby prikkelen. Daarnaast is er ook een veilige spiegel aanwezig waarin je baby zichzelf kan ontdekken en zijn of haar eigen reflectie kan bewonderen. De Pink Charming Chirps Activity Gym is niet alleen leuk, maar ook erg kleurrijk. De verschillende felle kleuren trekken de aandacht van je baby en stimuleren de visuele ontwikkeling. Bovendien is het speeltje gemaakt van zacht pluche materiaal, waardoor het heerlijk is om mee te knuffelen. Met de Pink Charming Chirps Activity Gym heeft jouw kleintje altijd iets om zich mee te vermaken. Dankzij de leuke melodietjes, veilige spiegel en kleurrijke uitstraling zal je baby zich nooit vervelen. Dit speeltje is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je baby. Bestel de Pink Charming Chirps Activity Gym vandaag nog en geef je kleintje het perfecte speelgoed om mee te spelen!

Veelgestelde vragen over Pink Charming Chirps Activity Gym

De Pink Charming Chirps Activity Gym is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Pink Charming Chirps Activity Gym is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Pink Charming Chirps Activity Gym weegt slechts 0.91 kg.

De Pink Charming Chirps Activity Gym is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Pink Charming Chirps Activity Gym: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden