Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lamaze Trek en Speel Knoop

Lamaze Trek en Speel Knoop

5/5
Specificaties Lamaze Trek en Speel Knoop

Merk

Lamaze

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Kunststof, Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Lamaze Trek en Speel Knoop

De Lamaze Trek en Speel Knoop is een geweldig speeltje dat helpt bij het ontwikkelen van de coördinatie en kracht van je kindje. Deze speelknoop stimuleert je baby om te grijpen, vast te houden en te trekken. Dit speeltje is gemaakt van zachte stoffen en heeft klakkende ringen, klingelende geluiden en felle kleuren. Hierdoor biedt de Speelknoop plezier in verschillende opzichten en stimuleert het je kindje om met beide handjes te spelen. Daarnaast heeft de Lamaze Trek en Speel Knoop ook een leuke spiegel waar je baby zichzelf in kan zien. Dit helpt bij de ontwikkeling van het zelfbewustzijn en stimuleert de nieuwsgierigheid van je kindje. Met de Lamaze Trek en Speel Knoop zal je kindje urenlang plezier hebben terwijl het tegelijkertijd zijn motorische vaardigheden ontwikkelt. Het is een geweldig cadeau voor een babyshower of verjaardag.

Veelgestelde vragen over Lamaze Trek en Speel Knoop

De Lamaze Trek en Speel Knoop is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Lamaze Trek en Speel Knoop is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lamaze Trek en Speel Knoop weegt slechts 0.12 kg.

De Lamaze Trek en Speel Knoop is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lamaze Trek en Speel Knoop: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden