Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi

Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi

5/5
Specificaties Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

237 g

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi

Knuffelpop Evi is een schattige en zachte pop die jouw nieuwe vriendinnetje wil worden. Met haar lieve uitstraling en schattig jurkje is ze onweerstaanbaar om te knuffelen. Ze is speciaal ontworpen om altijd bij je te zijn en kan zelfs met je meerijden in je poppenwagen. Met een lengte van 35 cm is Evi de perfecte maat om overal mee naartoe te nemen. Ze is verpakt in een prachtige opbergdoos, wat het ook een geweldig cadeau maakt om te geven aan een speciaal iemand. Of je nu een poppenverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe knuffelvriend, Evi zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Voel haar zachte stof en omhels haar warmte terwijl je samen onvergetelijke avonturen beleeft. Knuffelpop Evi is niet zomaar een pop, ze is een metgezel die al je geheimen zal bewaren en altijd klaar zal staan om te troosten. Met haar liefdevolle aanwezigheid zal ze je nooit in de steek laten. Dus waar wacht je nog op? Haal Knuffelpop Evi in huis en laat haar deel uitmaken van je dagelijkse avonturen en knuffelsessies.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi

De Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi weegt slechts 237 g.

De Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Pluche Knuffelpop Evi: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden