Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Het Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje is een onweerstaanbaar zacht en knuffelbaar vriendje voor jouw kleintje. Met zijn liefdevolle uitstraling en warme beige kleur is dit knuffeldoekje een perfect cadeau voor elke baby. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. Maar dit knuffeldoekje is meer dan alleen een zacht speeltje. Het hoofdje van Beer Boogy is voorzien van een vrolijke rammelaar die zorgt voor een speels geluidje. Dit stimuleert de zintuigen en helpt de baby om geluiden te herkennen en te ontdekken. Het knuffeldoekje is ook ideaal om te gebruiken als troostdoekje, waardoor het een vertrouwd en geruststellend gevoel geeft aan jouw kleintje. Dankzij het compacte formaat is het Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje perfect om overal mee naartoe te nemen. Of het nu in de kinderwagen, de auto of het bedje is, dit knuffeldoekje zal altijd een trouwe metgezel zijn voor jouw baby. Geef jouw kleintje het cadeau van knuffels en speelplezier met het Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

De Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau weegt slechts 0.07 kg.

De Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Beer Boogy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden