Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer

Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer

5/5
Specificaties Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer

Merk

Kindoeh

Aanbevolen maximale leeftijd

10 jaar

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.

Omschrijving van de Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer

De Kindoeh® badspeelgoed tas (netzak) is het perfecte hulpmiddel om alle badspeelgoed van je kleintje netjes op te bergen. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige tas kan ook gebruikt worden als handige organizer in de baby- of kinderkamer. Met zijn ruime formaat biedt de Kindoeh® tas voldoende opbergruimte voor al het speelgoed dat je kindje gebruikt tijdens het badderen. Het duurzame netmateriaal zorgt ervoor dat het water gemakkelijk kan weglopen en het speelgoed snel kan drogen. Hierdoor blijft het speelgoed schoon en hygiënisch. Daarnaast is deze tas ook ideaal om andere spullen in de baby- of kinderkamer te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, boekjes, luiers of kleding. Hang de tas eenvoudig op aan de muur of aan de zijkant van een kast met behulp van de handige ophanglus. Op deze manier houd je de kamer netjes en georganiseerd, terwijl je ook nog eens ruimte bespaart. Met het Kindoeh® badspeelgoed tas (netzak) haal je niet alleen een praktisch opbergmiddel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer. De vrolijke kleuren en het leuke ontwerp zorgen ervoor dat deze tas ook een decoratief element is. Kortom, een must-have voor iedere ouder die op zoek is naar een slimme en leuke manier om speelgoed op te bergen en de kamer georgan.

Veelgestelde vragen over Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer

De Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 10 jaar. 

De Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer weegt slechts 0.08 kg.

De Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Kindoeh Bad speelgoed opberg netje zak tas organizer: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden