Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

5/5
Specificaties Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

Merk

Tiamo Collection

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

104 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

De Tiamo Collection Knuffelbeer is een must-have knuffel voor alle kleintjes. Met zijn zachte vacht en schattig uiterlijk is hij perfect om mee te knuffelen en te spelen. Deze lieve beer is ongeveer 35 cm groot en staat altijd klaar om jouw kleintje te vergezellen tijdens hun avonturen. De Tiamo Collection biedt ook andere maten knuffelberen, zoals een 50 cm en een 70 cm variant. Hierdoor kun je de perfecte maat kiezen die past bij de behoeften en voorkeuren van jouw kleintje. Deze knuffelberen zijn niet alleen super zacht, maar ook veilig voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Met de Tiamo Collection Knuffelbeer kunnen kinderen genieten van eindeloos knuffelplezier. Deze zittende knuffelbeer is niet alleen een geweldige metgezel, maar ook een prachtige toevoeging aan elke kinderkamer. Geef jouw kleintje het beste cadeau ooit met deze schattige en knuffelige Tiamo Collection Knuffelbeer.

Veelgestelde vragen over Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm

De Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm weegt slechts 104 g.

De Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiamo Collection Knuffelbeer Zittend 25 cm Staand 35 cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden