Search
Close this search box.

Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Kunststof, Pluche, Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies

De Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies is een schattig speeltje dat de zintuigen van je baby zal stimuleren. Met zijn vogelvormige ontwerp zal het de nieuwsgierigheid van je kleintje prikkelen. De ringrammelaar heeft roze corduroy vleugels die je baby kan openklappen en een zachte buik waarover hij kan wrijven. Een uniek kenmerk van dit speeltje is de transparante ring die is gevuld met 3 kleine kraaltjes. Deze kraaltjes zullen rammelen als je kindje ermee speelt, wat een leuk en stimulerend geluidseffect creëert. Dit zal de aandacht van je baby trekken en hem helpen bij het ontwikkelen van zijn motorische vaardigheden. De Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook veilig voor je baby. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en vrij zijn van schadelijke stoffen. Bovendien is het speeltje gemakkelijk vast te pakken voor kleine handjes en kan het overal mee naartoe worden genomen. Kortom, de Ringrammelaar is het perfecte speeltje om de zintuigen en motorische vaardigheden van je baby te stimuleren, terwijl hij geniet van zijn ontdekkingsreis.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies

De Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies weegt slechts 0.08 kg.

De Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Pluche, Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Ringrammelaar Flowers Butterflies: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden