Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay

Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay

5/5
Specificaties Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

95 g

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay

De Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay is een absoluut knuffelwonder dat je kindje zal betoveren. Met zijn zachte textuur en warme uitstraling biedt deze knuffel een onweerstaanbare knuffelervaring en een gevoel van veiligheid. Het ontwerp van deze knuffel is geïnspireerd op de prachtige Sailors Bay collectie van Little Dutch. De schattige print van zeilbootjes en maritieme elementen geeft Jack een unieke charme. Met een hoogte van 20 cm is hij perfect voor kleine armpjes om vast te houden en zich mee te omarmen. De knuffel Jack is niet alleen een vriendelijk gezicht, maar ook een bron van troost en vreugde. Hij zal snel het favoriete knuffelvriendje van je kleintje worden, waar ze altijd naar verlangen wanneer ze troost of gezelschap nodig hebben. Met de Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay haal je een knuffel in huis die warmte, liefde en geborgenheid brengt.

Veelgestelde vragen over Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay

De Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay weegt slechts 95 g.

De Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch knuffel Jack 20cm Sailors Bay: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden