Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501

Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501

5/5
Specificaties Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501

Merk

ECOTOYS

Aanbevolen maximale leeftijd

12 maand

Gewicht

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (12) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501

Dit Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501 is het perfecte speelgoed voor jouw kleintje om de meest spannende avonturen te beleven! Het speelkleed heeft levendige kleuren en een prachtige jungleprint die de verbeelding van je kind stimuleert. Het Jungle speelkleed biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook verschillende manieren om te spelen. Dit speelkleed kan op drie verschillende manieren gebruikt worden. Ten eerste kan het dienen als een los kleedje waar je kind op kan spelen en ontdekken. Ten tweede kan het kleedje gebruikt worden met de speelboog die erbij zit. De speelboog is voorzien van leuke en kleurrijke speeltjes die je kind kan aanraken en vastpakken. Dit stimuleert niet alleen de motorische vaardigheden, maar ook de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje. Ten slotte kan het Jungle speelkleed ook omgetoverd worden tot een ballenbak. Vul het kleedje met zachte ballen en je kleintje kan naar hartenlust spelen en rollen in zijn eigen mini-ballenbak. Met het Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501 haal je niet alleen een speelkleed in huis, maar ook een wereld vol avontuur en plezier voor je kleintje. Laat je kindje de jungle ontdekken en urenlang speelplezier beleven met dit veelzijdige en kleurrijke speelgoed.

Veelgestelde vragen over Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501

De Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501 is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 maand. 

De Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501 is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501 weegt slechts .

De Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501 is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Eco Toys Jungle Speelkleed/Ballenbak CH91501: Niet geschikt voor kinderen onder (12) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden