Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

5/5
Specificaties Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

Het Buggyboekje Flowers & Butterflies zorgt voor eindeloos plezier en ontdekking voor je kleintje. Dit schattige babyboekje is gevuld met verschillende materialen en activiteiten die de zintuigen van je kindje prikkelen. Het boekje knispert, heeft een knijptoeter en zelfs een spiegeltje waar je kleintje zichzelf in kan bewonderen. Het Buggyboekje Flowers & Butterflies is niet alleen leuk, maar ook erg educatief. Het helpt bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie van je kindje. Ze kunnen de verschillende texturen voelen, het knispergeluid ontdekken en zelfs leren knijpen om geluid te maken. Het boekje is ook heel gemakkelijk te bevestigen aan de buggy, zodat je kleintje het altijd bij de hand heeft tijdens het wandelen. Laat je kindje genieten van de vrolijke kleuren en schattige illustraties van het Buggyboekje Flowers & Butterflies. Het is een perfect cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau. Bestel nu en laat je kleintje op een speelse manier de wereld ontdekken!

Veelgestelde vragen over Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch

De Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch weegt slechts 0.12 kg.

De Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Buggyboekje Flowers Butterflies Little Dutch: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden